Kinderen maken messen tijdens les op school - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Kinderen maken messen tijdens les op school

dw
Foto: Politie basisteam de Waarden

Bommelerwaard – Afgelopen week zijn agenten van de basisteam de Waarden op een middelbare school geweest waarbij leerlingen in de techniek les zelf gemaakte messen hadden gemaakt.

De agenten troffen een drietal van staal gelaste snij/steekvoorwerpen aan. Deze steekvoorwerpen zijn inbeslag genomen en zullen worden vernietigd. Deze voorwerpen zijn ten strengste verboden en vallen onder de Wet Wapens en Munitie.

Vanuit de school is een passende straf bedacht voor de leerlingen en ouders zijn in kennis gesteld. Zij zullen zich gaan bezig houden met het schrijven van een verslag over de gevaren en risico’s van het voorhanden hebben van een steekwapen.

To Top