Robby Klomp doodgestoken toen hij probeerde een vechtpartij te sussen - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

Robby Klomp doodgestoken toen hij probeerde een vechtpartij te sussen

Spijkenisse – De boel proberen te sussen; dat heeft de 44-jarige Robby Klomp vermoedelijk het leven gekost. Maandagavond 23 december 2019 probeerde hij in te grijpen bij een vechtpartij op de Rammenasdreef in Spijkenisse, maar werd vervolgens zelf meerdere keren gestoken.

Robby Klomp werd zwaargewond aangetroffen en is ter plekke overleden door bloedverlies. Volgens getuigen is hij in een worsteling geraakt met meerdere onbekende personen.

Mannen in auto
Het gebeurde die maandagavond rond 23.50 uur. Er is gezien dat een donkere auto, met daarin vermoedelijk meerdere mannen, na het incident is weggereden. Deze auto is zowel voor als na de vechtpartij gefilmd door bewakingscamera’s.

Mogelijk hebben de inzittenden iets te maken met het incident. Herkent u de auto of heeft u mogelijk iets gezien van de vechtpartij? Neem alstublieft contact op met de politie.

Witte Volkswagen Polo
Er is slechts één manier om bij de plaats delict te komen; via de Lijnzaaddreef en de Vlasdreef. Op beelden is te zien hoe de auto met de mannen rond 23.42 uur aan komt rijden.

Kort daarna verschijnt ook een witte auto, waarschijnlijk een Volkswagen Polo. Daarin zaten vermoedelijk twee vrouwen, die kort na het incident weer wegreden. Neem alstublieft contact op als u dit was of als u de witte auto herkent; de inzittenden zijn mogelijk belangrijke getuigen.

Help het onderzoek verder
Ieder detail kan het onderzoek naar de daders verder helpen. Als u iets heeft gezien, gehoord of als u bovengenoemde auto’s herkent, geef het door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 079 – 3458999

To Top