Twee doden bij ongeval op de A50 - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Twee doden bij ongeval op de A50

Politie met ambulance

Heteren – De politie onderzoekt de ernstige aanrijding op de A50 op dinsdag 26 november. Bij de aanrijding kwamen een man en een vrouw om het leven. Een tweede man raakte zwaar gewond. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval kon gebeuren.

Het ongeval gebeurde omstreeks 1.00 uur op de rijbaan in de richting Eindhoven. Op de Rijnbrug bij Heteren reed een vrachtwagen achterop een personenauto. Het is nog onbekend hoe dat kon gebeuren. Het is bijvoorbeeld onduidelijk of de auto langzaam reed of stilstond. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht. Bij de aanrijding kwamen twee inzittenden van de auto om het leven. Een derde inzittende raakte zwaar gewond. De bestuurder van de vrachtwagen, een 51-jarige man uit Beek en Donk, raakte niet gewond. De identiteit van de inzittenden van de auto is nog niet bekend. Ook is de familie nog niet geïnformeerd. Wel is bekend dat het om een buitenlandse auto gaat.

Heeft u iets gezien?
De politie hoop dat er getuigen zijn die de personenauto op de A50 hebben zien rijden of misschien hebben zien staan op de rijbaan. Heeft u iets gezien? Bel dan de politie via 0900-8844.

To Top