Bijzondere video: Agenten praten via videodeurbel met voortvluchtige crimineel - 112Vandaag

112Vandaag

Binnenland

Bijzondere video: Agenten praten via videodeurbel met voortvluchtige crimineel

Een bijzonder filmpje verscheen gisteren op Facebook. Meerdere agenten kwamen ene ‘Jason’ ophalen voor een nog openstaande gevangenisstraf. De agenten drukte op de bel en kwamen met de voortvluchtige in gesprek. Wat bleek het was een videodeurbel, waar je mee op afstand kan kijken en praten met diegene die voor je deur staat. De voortvluchtige zou niet thuis zijn en in Groningen zitten zegt hij tegen de agenten.

De agenten gaan in gesprek met de man en verifiëren of hij echt niet thuis is. De man zegt ook dat hij pas na de feestdagen zich komt melden. Laten we hopen dat hij snel vast zit.

To Top