Drie gewonden bij ongeval in Velddriel - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Drie gewonden bij ongeval in Velddriel

Velddriel
Foto: Bart Meesters

Velddriel – Op de Provincialeweg N831 bij Velddriel zijn woensdagavond twee auto’s tegen elkaar aan gebotst. Het ongeval gebeurde rond 19:00 uur ter hoogte van De Tweede Geerden en de A2. drie personen raakten en moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Allebei de voertuigen kwamen uit de richting van Hedel en wilden de snelweg oprijden. Daarbij botste de achterste auto tegen de achterkant van de voorste. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

De bestuurder van de voorste wagen is ter plekke nagekeken en kon zijn weg vervolgen. De andere automobilist en twee bijrijders raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis. Na het ongeluk lag de weg bezaaid met auto-onderdelen. Beide voertuigen zijn total-loss.

Velddriel

Foto: Bart Meesters

Velddriel

Foto: Bart Meesters

To Top