18+ foto! Tekening van onbekende, vermoorde vrouw - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

18+ foto! Tekening van onbekende, vermoorde vrouw

Westdorpe – Ondanks de ruim 400 binnengekomen tips, is de identiteit van de op 22 juni 2019 dood gevonden vrouw nog altijd een raadsel. De politie hoopt dat iemand haar herkent aan de hand van een postmortem-tekening. Op de tekening is te zien hoe de vrouw er vermoedelijk bij leven uitzag.

Een voorbijganger trof de overleden vrouw op 22 juni 2019 aan in een weiland in Westdorpe. Vermoedelijk is ze elders doodgeschoten en in het weiland achtergelaten.

Uit sectie is gebleken dat haar baarmoeder, eierstokken en galblaas zijn verwijderd. Ook heeft de vrouw ooit een blindedarmoperatie ondergaan.

Eerder werd er al een foto van het slachtoffer verspreid. Hopelijk herkent iemand de vrouw met behulp van de tekening en foto.

Veel reacties, ook uit het buitenland
De politie is ontzettend dankbaar voor alle reacties: ruim vierhonderd. Hoewel er nog een paar tips in het buitenland nagelopen moeten worden, is de rest inmiddels onderzocht.
Enkele tips gingen over een verdwenen Duitse mevrouw Ritschel en een verdwenen Noorse mevrouw Hagen maar met hen is er geen DNA-match.

Het lichaam van de vrouw is in augustus 2019 begraven in een naamloos graf. Volgens Omroep Zeeland waren er zo’n tien mensen bij de begrafenis aanwezig, onder wie burgemeester Jan Lonink van Terneuzen.

To Top