Wie wil er nieuwe afleveringen van Blik op de Weg? - 112Vandaag

112Vandaag

Binnenland

Wie wil er nieuwe afleveringen van Blik op de Weg?

Blik op de Weg, wie kent het niet. Blik op de Weg was 21 jaar op de televisie. Gisteren vroeg Leo de Haas die tegenwoordig vrachtwagenchauffeur is via een vlog op YouTube of mensen nog interesse hadden in 15 a 20 afleveringen met fragmenten die nog nooit waren uitgezonden. Daar werd massaal positief op gereageerd. Alle al uitgezonden afleveringen zijn terug te kijken op YouTube.

Blik op de Weg

Ondanks dat Blik op de Weg een groot succes was stopte de politie de samenwerking. De laatste aflevering van Blik op de Weg was op 20 maart 2015 door het gevolg van het aangescherpte mediabeleid van de nationale politie. Als gevolg van de gestopte samenwerking ging Blik op de Weg op 1 december 2015 failliet.

Elke aflevering werd bekeken door anderhalf tot twee miljoen kijkers en had daarmee een marktaandeel van ongeveer 27%. In 2006 was het programma daarmee een van de succesvolste van de publieke omroep, ondanks de komst van vergelijkbare programma’s als Wegmisbruikers! , Rij ik zo? en Op de Bon.

To Top