Brutale beroving in Driebergen - 112Vandaag

112Vandaag

Utrecht

Brutale beroving in Driebergen

Politieauto met zwaailicht

Driebergen – Op vrijdag 13 september 2019 werd rond 13.00 uur een 37-jarige vrouw aan de Breullaan in Driebergen van haar tas beroofd. De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale beroving.

De nietsvermoedende vrouw liep over het voetpad in Driebergen toen ze het geluid van een scooter achter zich hoorde. Ze had haar tas om haar schouder. Op een gegeven ogenblik kijkt de vrouw even in haar tas omdat ze er iets uit wilde halen. Weer hoorde ze het geluid van de scooter. Ze besloot daardoor om iets meer aan de kant te gaan.

Als uit het niets wordt vervolgens de witte tas met blaadjes erop van haar schouder afgetrokken. Hierbij kwam de vrouw ten val en raakte lichtgewond. De vrouw zag nog net twee personen op een donkerkleurige scooter ervan door gaan. De verdachten hadden helmen op. De persoon achterop de scooter hield de tas tijdens de vlucht in zijn handen vast. Ook droeg hij rode schoenen.

Uw tip!
Heeft u iets gezien van deze brutale beroving? Of misschien heeft u deze twee overvallers later op de dag wel op een donkerkleurige scooter zien rondrijden? Mogelijk heeft u iemand op een scooter zien rijden met opvallende rode schoenen aan. Of misschien heeft u de witte tas wel gevonden. Alle informatie helpt. Bel 0900-8844. Meldt u liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ook kunt u gebruik maken van het tipformulier.

To Top