Nieuwe aanhoudingen voor gewapende overval op ijzerhandelaar in 2011 - 112Vandaag

112Vandaag

Overijssel

Nieuwe aanhoudingen voor gewapende overval op ijzerhandelaar in 2011

aanhouding

Enschede – De politie heeft maandag 16 september een 29 en een 39-jarige man uit Enschede aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een gewapende overval op een ijzerhandelaar in 2011. De overval vond plaats op donderdagmorgen 17 november van dat jaar.

Eerder dit jaar, op 22 mei, werd om dezelfde reden een 34-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij zit nog vast.
Slachtoffer aangevallen bij auto

Die ochtend in november rond 07.15 uur verliet het destijds 46-jarige slachtoffer, net als iedere ochtend, zijn woning aan de Steenweg om aan het werk te gaan. Bij het instappen in zijn auto werd hij aangevallen door twee onbekende mannen die hem mishandelden met een knuppel. Uiteindelijk werd hij ook nog beschoten met een vuurwapen. Hierbij werd hij in zijn zij geraakt.
Opsporing Verzocht

Aan deze zaak werd eerder dit jaar aandacht besteed in Opsporing Verzocht. Dit leverde enkele tips op. Ook werden er ruim 4500 sms-berichten verstuurd aan mensen die zich destijds in de omgeving van de overval bevonden.

To Top