Advocaat kroongetuige Nabil B. geliquideerd - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Advocaat kroongetuige Nabil B. geliquideerd

politie en ambulance

In Amsterdam is advocaat Derk Wiersum op straat doodgeschoten. Hij staat kroongetuige Nabil B. bij in de grote liquidatiezaak rond hoofdverdachte Ridouan Taghi. De schutter is te voet gevlucht, zegt de politie.

Advocaat
Rond 07.30 uur is op de Imstenrade in de Amsterdamse wijk Buitenveldert een man doodgeschoten op straat. Het gaat om advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstaat in de grote liquidatiezaak rond hoofdverdachte Ridouan Taghi.

De schutter is te voet gevlucht, zegt de politie. Een buurtbewoner zegt meerdere schoten te hebben gehoord. De politie is op zoek naar een man tussen de 16 en 20 jaar oud. Volgens het opsporingsbericht was de man in het zwart gekleed.

To Top