Jongen raakt gewond bij steekpartij - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Jongen raakt gewond bij steekpartij

politie en ambulance

Eindhoven – Zondag rond 03.15 uur raakte een 20-jarige jongen uit Eindhoven gewond nadat hij in zijn arm en zij werd gestoken. Dit gebeurde ter hoogte van café de Oude Rechtbank en Miller Time op Stratumseind. De recherche in Eindhoven is een onderzoek gestart naar het incident en de toedracht.

Het motief van de steekpartij is nog onbekend. Wat er aan vooraf ging wordt onderzocht maar van een ruzie was geen sprake. De verdachte vluchtte weg richting het pleintje. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Met een flink aantal hechtingen ligt hij nog in het ziekenhuis.
Wie weet meer?

We zijn op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen. Heb je iets gezien rond dat tijdstip of heb je andere belangrijke informatie voor ons? Laat het ons weten! Neem contact met ons op via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

To Top