112Vandaag

Noord-Brabant

UPDATE: Flinke buit bij overval op koeriersbedrijf in Den Bosch

‘s-Hertogenbosch – De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval zaterdagavond op een koeriersbedrijf aan De Tweeling in Den Bosch.

Meerdere gewapende en donkergeklede mannen drongen kort na 22.30 uur het bedrijfspand binnen en bedreigden de aanwezige personeelsleden. Een medewerker zag toch kans de politie te waarschuwen. De overvallers gingen er met diverse waardevolle goederen in een auto vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond.

We onderzoeken de overval door onder andere betrokken personeelsleden te horen en camerabeelden te bekijken. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, vragen wij contact op te nemen met de politie. Dat kan op 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

To Top