Man gewond geraakt bij schietpartij - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Man gewond geraakt bij schietpartij

Politie met ambulance

Ede – Gisteravond is rond 21.50 uur op de Soembalaan een 28-jarige man uit Ede gewond geraakt bij een schietincident. De politie gaat er vanuit dat er mogelijk een conflict aan vooraf is gegaan. De exacte toedracht wordt nu onderzocht. Het slachtoffer is in zijn been geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De man is buiten levensgevaar.

Een scooter met daarop twee personen passeerde de man die vervolgens werd beschoten. De politie is direct een zoektocht gestart naar de twee mannen op de scooter. Hierbij werd onder andere een politiehelikopter ingezet. De politie doet nu onderzoek naar het schietincident, zo wordt er een buurtonderzoek gedaan en wordt er met getuigen gesproken.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over dit schietincident of misschien zijn er mensen die meer informatie hebben over de twee personen op de scooter.

Heeft u iets gezien of heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of tip anoniem op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

To Top