112Vandaag

Provincies

Man en vrouw aangehouden na drugsvondst in woning

arrestatie

Terneuzen – Zaterdagavond werden in een woning aan de Dijkstraat enkele kilo’s softdrugs in beslag genomen. Agenten hielden een man en een vrouw aan.

De politie kreeg een tip dat uit de woning een sterke wietlucht kwam. Toen agenten rond 19.20 uur poolshoogte namen, troffen ze in de woning een man en een vrouw aan. In het huis werd ook een ruime hoeveelheid hennep aangetroffen. Het duo werd aangehouden. Het gaat om een van de bewoners en een 23-jarige vrouw uit Terneuzen. Zij zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

In beslag name
De softdrugs werd in beslag genomen. Het bleek om zeker 3,5 kilogram te gaan. In de woning werden verder spullen gevonden om een hennepkwekerij op te zetten, zoals armaturen, lampen, kweektent, grondzeil en koolstoffilters. Deze spullen zijn ook in beslag genomen.

Vervolging
De man en de vrouw zijn zondag verhoord. Zij kregen een dagvaarding en moeten zich later voor de rechter verantwoorden.

To Top