112Vandaag

Noord-Brabant

Man slachtoffer van straatroof in Tilburg

Politie met blauw onderweg

Tilburg – Een 22-jarige man uit Tilburg werd afgelopen nacht op de Populierstraat door een onbekende man beroofd. De politie doet onderzoek. Er is nog niemand aangehouden.

Het slachtoffer was wezen stappen en fietste rond 02.20 uur door de Populierstraat richting zijn woning. In deze straat stopte hij even aangezien zijn fiets wat mankementen vertoonde. Niet veel later kwam er een licht getinte man, gekleed in een grijze hoodie met capuchon en blauwe spijkerbroek, op hem af en dwong hem tot afgifte van zijn spullen. Het slachtoffer had het vermoeden dat de dader een wapen had en gaf hem zijn telefoon en portemonnee. Ook kreeg de Tilburger nog een flinke duw waardoor hij viel. Hierop nam de dader ook zijn fiets mee. De dader fietste weg in de richting van de Pijnboomstraat.

Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

To Top