112Vandaag

Provincies

Jongen (14) gewond bij poging beroving

politie zoekt getuigen

Baarn – Op zondag 16 juni is een jongen uit Baarn licht gewond geraakt bij een poging beroving. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

De 14-jarige jongen uit Baarn fietste rond 17.00 uur over een onverhard zandpad in de richting van het fietspad bij de Bestevaerweg. Op dat moment kwam er een bromfiets aanrijden vanaf de A1. De jongen op de bromfiets dwong hem tot stoppen en zei dat hij zijn telefoon wilde hebben. Toen hij weigerde, sloeg hij het slachtoffer en reed vervolgens weg over het fietspad naar de rotonde van de Eemweg.

Getuigen gezocht
Het slachtoffer kon een goed signalement geven en de politie hoopt dat er getuigen zijn van dit incident. De jongen op de scooter is ongeveer 16/17 jaar oud, donker bruin kort haar waarbij de zijkanten opgeschoren zijn. Uit zijn rechter wenkbrauw is een stukje weggeschoren. De jongen is ongeveer 180 cm lang en hij droeg een blauwe spijkerbroek, grijze sneakers van het merk Jeezy en een donkerblauwe Parajumper jas. Hij droeg geen helm en reed op een donkerblauwe bromfiets van het merk Tomos.

Bent u getuige, of herkent u de jongen op de bromfiets aan zijn signalement? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

To Top