Diefstal tas van hoogbejaarde dame - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Diefstal tas van hoogbejaarde dame

Eindhoven – Een dief maakt misbruik van de onoplettendheid van een hoogbejaarde mevrouw, die kleding aan het passen is.

Op 29 maart, tegen 15 uur, was een 90 jarige dame kleding aan het passen in een damesmodezaak in de Vrijstraat in Eindhoven. Haar tas had ze op een stoel gelegd en was vervolgens kleding gaan passen. De tas werd gestolen toen deze “onbeheerd” op de stoel lag. In de tas zat een paar tientjes contant geld, een bankpas, een OV kaart en sleutels. Op beelden van de winkel zien we dat een jonge vrouw in beeld komt en richting de tas loopt met een roodkleurig kledingstuk in haar handen. Op een onbewaakt moment pakt zij de tas uit de stoel en het rode kledingstuk dat ze in haar handen heeft gebruikt ze dan als een soort afscherming. Ze loopt vervolgens weg met de gestolen tas.

Vragen
Wie is de vrouw die de tas stal?

To Top