Dood gevonden man stalkte slachtoffer

politiewagen met spoed
Stockfoto

Ronde Venen – De dode man die vanochtend is aangetroffen in de berm aan de Amstelkade in Wilnis, is een 54-jarige man uit Zegveld. De man is door zelfdoding om het leven gekomen.

Inmiddels heeft de politie op basis van forensisch onderzoek de identiteit van de overleden man kunnen achterhalen. Dit blijkt een 54-jarige man uit Zegveld. Tegen deze man is in een eerder stadium aangifte gedaan van stalking door het slachtoffer van het schietincident in Mijdrecht.

De politie kreeg rond 22.00 uur een melding dat er knallen waren gehoord bij de woning. Ter plaatse troffen agenten een ernstig gewonde vrouw aan. Zij bleek te zijn neergeschoten. Hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder de traumaheli, en probeerden het leven van het slachtoffer te redden. Dit lukte niet en zij overleed ter plaatse.

Uiteraard onderzoekt de politie de mogelijke betrokkenheid van deze man bij de dood van de vrouw uit Mijdrecht.