112Vandaag

Gelderland

Wie heeft iets gezien na beroving van jongen (16)?

agenten

Apeldoorn – Een jongen van 16 uit Apeldoorn is zaterdagavond rond kwart voor elf beroofd in het Matenpark in Apeldoorn. De jongen werd door meerdere jongens bedreigd met een mes. De jongens gingen er daarna met zijn spullen vandoor. De politie startte direct een onderzoek.

Een jongen van 16 uit Apeldoorn is zaterdagavond rond kwart voor elf beroofd in het Matenpark in Apeldoorn. De jongen werd door meerdere jongens bedreigd met een mes. De jongens gingen er daarna met zijn spullen vandoor. De politie startte direct een onderzoek.

Via Burgernet werden getuigen gevraagd om uit te kijken naar de daders. Er kwamen meerdere meldingen over mogelijke daders binnen. Deze meldingen zijn nog in onderzoek.

Wie weet meer over deze zaak?

Daarnaast vragen wij de hulp van mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Dit zijn de signalementen van de daders:

  • Het gaat om drie jongens van ongeveer 16 jaar oud
  • De langste is ongeveer 1.90m lang, de kleinste van de drie rond de 1.80m. De derde zit hier tussenin.
  • De middelste dader heeft zwarte krulletjes en een licht getinte huidskleur.
  • De daders hadden alle drie een capuchon op en droegen donkere kleding

Wie heeft deze jongens gisteren gezien in de buurt van het Matenpark? Of wie weet wie deze jongens zijn? Ook als je iets anders weet dat te maken kan hebben met deze beroving, willen we dat graag weten. Je kunt ons bellen via 0900-8844, of in het tipformulier een bericht achterlaten.

To Top