Portemonnee pizzabezorger geroofd

Politieauto met zwaailicht
Stockfoto

Bergen op Zoom – Zaterdagavond is een pizzabezorger in de Anemoonstraat van zijn portemonnee beroofd door een onbekende man. Deze heeft hem bedreigd met een mes.

De pizzabezorger moet zijn bestelling aan het begin van de avond afleveren in een appartementencomplex aan de Anemoonstraat. Daar wordt hij opgewacht door een man. Deze zegt dat hij de bestelling heeft geplaatst. Tijdens de betaling wordt de sfeer ineens grimmig. De man bedreigt de pizzakoerier met een mes en rukt zijn portemonnee uit diens hand. Daarna gaat hij er als een haas vandoor.

In de val gelokt
Nadat het slachtoffer zich heeft herpakt gaat hij naar het afleveradres in de flat en belt aan. Dan blijkt dat de bewoner geen bestelling heeft gedaan. Het lijkt er op dat de pizzabezorger met een vooropgezet plan in de val is gelokt. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie. De zaak is in onderzoek.