Aanhoudingen en (verzamel)wapens in beslag genomen na filmpje op Dumpert - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Aanhoudingen en (verzamel)wapens in beslag genomen na filmpje op Dumpert

Agent

Bunnik – De politie heeft op dinsdag 12 maart twee mannen aangehouden uit Bunnik in verband met verboden wapenbezit.

Op Dumpert.nl verschenen op 8 februari 2019 een tweetal filmpjes. Op de filmpjes is te zien hoe een onbekende jongen een automatisch vuurwapen gebruikt. Naar aanleiding van dit filmpje doet de politie onderzoek naar de plek, de omstandigheden én de uploader van dit filmpje.

Het onderzoek resulteerde uiteindelijk in een huiszoeking in een woning in Bunnik. In de woning vond de politie niet alleen het vermoedelijke automatische vuurwapen die in het filmpje te zien was, maar ook een arsenaal aan andere (verzamel)wapens. Twee personen zijn aangehouden en worden verhoord.

To Top