Ontsnapte gevangene Shahin Gheiybe post filmpje op Instagram - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Ontsnapte gevangene Shahin Gheiybe post filmpje op Instagram

De 35-jarige gevangene Shahin Gheiybe wist 6 oktober 2011 te ontsnappen. Gheiybe moet nog een celstraf uitzitten van bijna 11 jaar, maar ieder spoor naar hem ontbreekt.

Gheiybe is dinsdag 5 maart 2019 op de Nationale Opsporingslijst geplaatst. Hij zat vast voor een dubbele poging moord en heling en was hiervoor veroordeeld tot een celstraf van dertien jaar. Op de dag van zijn ontsnapping had hij pas twee jaar uitgezeten.

De Rosmalenaar Shahin Gheiybe staat sinds een week op de Nationale Opsporingslijst, maar dat weerhoudt hem niet zelf de aandacht te trekken. Op Instagram circuleerde een video van hem, waarin hij provocerend vertelt dat hij geniet van zijn vrijheid en lekker bier.

To Top