112Vandaag

Limburg

Overval op eetcafé Brunssum

Politie met blauw onderweg

Brunssum – Vrijdagavond 8 maart vond rond 21.00 uur een poging overval op een eetcafé op de Maastrichterstraat plaats. Daarbij raakte niemand gewond.

Op de vlucht
Rond 21.00 drong een man met gezichtsbedekkende kleding het eetcafé binnen. Onder dreiging van een steekwapen probeerde hij een medewerkster van het eetcafé geld afhandig te maken. Toen dit niet lukte, sloeg hij op de vlucht.

Signalement
Het signalement van de verdachte luidt als volgt: Ongeveer 1.75 meter lang, droeg donkere bivakmuts. De politie roept getuigen die de verdachte hebben gezien op om zich te melden via 0900 – 88 44 of het onderstaande digitale tipformulier. Anoniem melden kan via 0800 – 7000.

https://www.politie.nl/nieuws/formulier/2019/maart/11/10-getuigen-overval-eetcafe-gezocht.html

To Top