112Vandaag

Provincies

Slachtoffer ongeval is vrouw van 21, klopjacht op automobilist gaat door

politie auto met zwaailicht

Utrehct – De vrouw die vrijdag op zaterdagnacht is omgekomen bij een dodelijke aanrijding op de Biltsestraatweg in Utrecht was 21 jaar. De automobilist die haar aanreed is doorgereden. De politie is al de hele dag op zoek naar hem of haar en het voertuig.

Rond 04.20 uur werd een vrouw op de Biltsetstraatweg, N237, door getuigen gevonden. Zij alarmeerden direct de politie en probeerden de vrouw te reanimeren. Een ambulance kwam, maar de vrouw overleed aan haar verwondingen. Uit onderzoek blijkt dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk is aangereden door een automobilist in een grijs-groene Renault Mégane, Scénic of Clio, die doorreed zonder hulp te verlenen. De politie is op zoek naar hem of haar. De auto is tijdens de aanrijding beschadigd.

Agenten zijn op zoek gegaan naar de automobilist, maar deze is nog niet gevonden. Via Burgernet zijn meerdere oproepen uitgedaan en vandaag vliegt een politiehelikopter om overzichtsfoto’s van de plaats van de aanrijding te maken.

Getuigen, mensen die meer weten over de aanrijding en mensen die een beschadigde grijs-groene Renault zien, wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844 of het tipformulier.

To Top