Bouwvakker gewond door ingestorte muur in Rosmalen

Rosmalen ongeval
Foto: Bart Meesters

Rosmalen – Een man is maandagmiddag onder een muur terechtgekomen bij bouwwerkzaamheden aan de Bankirai in Rosmalen. De straat ligt in de in aanbouw zijnde wijk Groote Wielen 2.

De bouwvakker was rond 13:30 uur bezig met werkzaamheden op de bovenverdieping van een woning toen door een windvlaag een deel van de puntgevel naar de beneden kwam. De bouwvakker kwam daaronder terecht en raakte bedolven onder het puin.

Meerdere ambulances en de brandweer kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door de brandweer op een brancard naar beneden gehaald en is daarna met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig zijn verwondingen zijn is nog niet bekend.

Rosmalen ongeval
Foto: Bart Meesters
Rosmalen ongeval
Foto: Bart Meesters