112Vandaag

Provincies

Rapper Feis (32) omgekomen bij schietpartij Rotterdam

feis

De Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh (32), beter bekend als Feis, is in de nacht van maandag op dinsdag overleden. Hij is het slachtoffer geworden bij een schietpartij in de stad.

Faisal Mssyeh, beter bekend als Feis, brak in 2007 door met zijn bijdrage aan de track Klein, Klein Jongetje van mede-Rotterdammer U-Niq. Ook werkte hij samen met met namen zoals Winne, Ronnie Flex en Kempi. Hij deed ook mee aan het programma Op volle toeren van Ali B, waar hij een nummer van de Nederlandse zangeres Maribelle zong.

De rapper was nog in de bloei van zijn leven, en zijn overlijden komt dan ook hard aan. Zo schrijft zijn management Top Notch op Facebook: ” We hebben zojuist het verschrikkelijke bericht ontvangen dat Feit Ecktuh is overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Rust in vrede Feis.”

De politie doet onderzoek.

To Top