112Vandaag

Gelderland

UPDATE: Agenten ernstig gewond bij ongeval op de A2

ongeval pol

Waardenburg – Twee agenten zijn oudejaarsavond gewond geraakt toen hun politiewagen op de snelweg A2 bij Waardenburg werd geramd door een andere weggebruiker. De weg was korte tijd dicht in de richting van Utrecht naar Den Bosch.

Het ongeval gebeurde toen de agenten op pad gingen om assistentie te verlenen aan een automobilist met pech. Uit voorzorg waren twee rijstroken afgesloten, maar toch botste een andere automobilist vol op de politieauto.

De brandweer moest de agenten uit hun zwaarbeschadigde voertuig halen. De agenten zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de auto die het ongeval veroorzaakte is aangehouden.

ongeval pol

Foto: Bart Meesters

To Top