112Vandaag

Provincies

Zwaar vuurwerk onder appartementen gevonden

Harmelen

Harmelen – Vrijdag 14 december heeft de politie een partij zwaar vuurwerk weggehaald uit een opslagbox onder een appartementencomplex, dichtbij een school, aan de Claushof. De opslag hiervan was levensgevaarlijk.

Op basis van binnengekomen informatie gingen agenten vrijdag naar een opslagbox onder appartementen aan de Claushof. Daar vonden zij een partij van ongeveer 117 kg zwaar, illegaal vuurwerk. Het is levensgevaarlijk om zulk vuurwerk in een gewone opslagbox te bewaren, zo dicht in de buurt van woningen en een school.

Agenten hebben het vuurwerk volgens de specifieke procedure weggehaald en ter vernietiging weggebracht. Er is een verdachte in beeld die zich moet melden aan het politiebureau. De zaak is in onderzoek.

Weet u dat ergens zwaar vuurwerk wordt bewaard en/of verhandeld? Geef het door aan de politie via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000. Hiermee kunt u helpen voorkomen dat er gewonden vallen.

To Top