Drie gestripte Volkswagen Polo’s aangetroffen in Waalwijk

polo
Foto: Politie

Waalwijk – In het buitengebied van Waalwijk zijn vrijdagochtend drie gestripte Volkswagen Polo’s aangetroffen.

De wagens werden aangetroffen op de Oude Maasweg in de buurt van ’t Snoekske. Deze zijn in de afgelopen weken weggenomen in onder andere Drunen en Waalwijk. Verschillende onderdelen van de voertuigen zijn meegenomen. De wrakken zijn achtergelaten. De politie is een onderzoek gestart.

Wie weet wie hiervoor verantwoordelijk is? Wie heeft iets verdachts gezien aldaar of heeft de 3 Polo’s eerder nog zien rijden richting de polder? Waar hebben de gestolen voertuigen eerder gestaan? Allemaal vragen waar de politie u bij nodig heeft. Ook wil de politie weten waar de verschillende onderdelen worden aangeboden. Helpt u de politie deze autodieven te pakken, bel dan 0900-8844 of liever anoniem MMA 0800-7000.