Dode bij ongeval in Heerewaarden - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Dode bij ongeval in Heerewaarden

Heerewaarden

Heerewaarden – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de van Heemstraweg N322 in Heerewaarden is zondagavond rond de klok van half twaalf een persoon om het leven gekomen. Volgens de officier van dienst van de politie die ter plaatse was, gaat het om een 50 jarige man uit de gemeente West Maas en Waal.

Het ongeval gebeurde op de van Heemstraweg-N322 ter hoogte van de rotonde met Variksestraat en de Burgemeester Wolterstraat in Heerewaarden. Het slachtoffer dat met zijn auto vanuit de richting van de Sluis Sint Andries kwam, boste op de rotonde frontaal op een ANWB bewegwijzeringspaal die midden op de rotonde staat.

Het slachtoffer werd ter plaatse door omstanders nog gereanimeerd maar dat mocht helaas niet meer baten. Brandweer, politie, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen nog ter plaatse maar konden niks meer voor de man betekenen.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft het ongeval in onderzoek. De weg was na het ongeval geheel afgesloten. Veel buurtbewoners kwamen op het ongeval af na een gigantisch arde klap.

Heerewaarden

Foto: Bart Meesters

To Top