Man krijgt hartstilstand in Den Bosch, automobilisten stoppen niet

Reanimatie randweg
Foto: Bart Meesters

Den Bosch – Een man is dinsdagmiddag onwel geworden tijdens het rijden op de Randweg in Den Bosch.

Hij botste rond 14:15 uur tegen de wand van de tunnelbak op de Randweg. Een autobestuurder die achter de man reed zag het gebeuren en stopte. Maar andere weggebruikers reden zo rakelings langs de voertuigen dat hij niet zijn auto kon verlaten terwijl hij de man in zijn auto zag liggen.

Uiteindelijk heeft een andere autobestuurder die even later aankwam een rijstrook afgezet, waarna zij samen met de politie de raam van de auto hebben ingeslagen. De man werd uit de auto gehaald waarna er samen met de ambulancedienst werd gestart met de reanimatie.

De man is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.