Overval op pizzabezorger in Tilburg - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Overval op pizzabezorger in Tilburg

politiemotor

Tilburg – Maandagavond 1 oktober 2018 rond 22.30 uur meldde een getuige dat een pizzabezorger op de Abdij van Averbodestraat werd overvallen.

De pizzabezorger werd bedreigd met mogelijk een vuurwapen en moest geld afgeven. Het slachtoffer reed daarna zo snel mogelijk naar zijn werkgever om het voorval te melden en zij melden zich even later bij de politie. Omdat de politie in eerste instantie geen contact had met het slachtoffer kon niet direct het onderzoek worden opgepakt.

De politie vroeg uiteraard aan surveillerende agenten op straat of zij die avond iets opvallends hadden gezien. Er wordt zoveel mogelijk informatie verzameld. De aangifte is opgenomen en de recherche gaat verder met het onderzoek.

To Top