Verdachte van betrokkenheid bij vermissing 79-jarige Mona Baartmans aangehouden

Mona Baartmans
Mona Baartmans

Delft – Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de vermissing van de 79-jarige Mona Baartmans uit Delft heeft zondagavond 30 september een 60-jarige man uit Oud-Beijerland aangehouden. De verdachte zit in beperkingen.

De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de vermissing van de vrouw. Omdat de verdachte in beperkingen zit en daarom alleen contact mag hebben met zijn advocaat, kan er op dit moment verder niet inhoudelijk ingegaan worden op de bevindingen uit het onderzoek.

De 79-jarige Mona Baartmans werd maandag 24 september door familie als vermist opgegeven. De 79-jarige vrouw uit Delft is zondag 23 september rond 17.00 uur afgezet op de hoek Oosteinde/ Broerhuisstraat in Delft. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Onbekend is waar ze nu is of waar ze naar toe is gegaan.