Spanjaard aangehouden voor drugs in auto in Tilburg - 112Vandaag

112Vandaag

Buitenland

Spanjaard aangehouden voor drugs in auto in Tilburg

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Tilburg – Er werd gisterenavond in de Aphroditestraat rond 22:30 uur een 22-jarige man uit Spanje aangehouden voor het in het bezit hebben van hasj en hennep. Het betrof een hoeveelheid van circa 92 gram hennep en circa 21,5 gram hasj. De verdovende middelen zijn in beslag genomen.

De politie surveilleerde gisteren in wijk Noord te Tilburg. De agenten reden achter een auto en zagen dat de bestuurder iets uit het raam gooide. De auto werd aan de kant gezet en zij deelden aan de man mede wat zij gezien hadden. De dienders roken een hennepgeur uit de auto. De bestuurder overhandigde een zakje met hennep aan de agenten. Zij roken nog steeds een wietgeur en doorzochten de auto.

Er werd in de auto nog meer drugs aangetroffen. De verdovende middelen waren meer dan een gebruikershoeveelheid en werden in beslag genomen. De verdachte werd aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet. Hij werd aan het bureau verhoord en zit nog steeds vast.

To Top