Politie zoekt getuigen van straatroof

uniform politie
Stockfoto

Arnhem – De politie ontving gisteravond binnen korte tijd een drietal meldingen van straatroof of poging daartoe in Arnhem-Noord. In alle drie gevallen was er sprake van daders die zich verplaatsten op een scooter. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De incidenten vonden tussen 21:20 en 21:35 uur plaats in de Steenstraat, Walburgstraat en Graaf Lodewijkstraat. Twee mannen op een scooter pakten bij het passeren eigendommen van de slachtoffers af. In twee gevallen hadden ze succes, in het derde geval wist het slachtoffer haar spullen vast te houden.

Signalement
Van de daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1:
Blanke man
Zwarte helm, donker vizier met mondkapje dan wel doek voor de mond met een afbeelding van een doodskop
Donker gekleed
Slippers aan de voeten

Dader 2:
Zwarte helm, donker vizier
Donker gekleed