Kind (6) ernstig gewond bij ongeval met grasmaaier - 112Vandaag

112Vandaag

Overijssel

Kind (6) ernstig gewond bij ongeval met grasmaaier

Mobiel Medisch Team

Kampen – Een 6-jarig kind is vanmorgen in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd nadat het gewond was geraakt bij een ongeval met een grasmaaier. Het ongeval gebeurde rond 10.30 uur op een groenstrook aan de Bouwkamp in de wijk Onderdijks, vlakbij een basisschool.

De bestuurder van de grasmaaier, een 29-jarige inwoner van Kampen, is aangehouden. De man die werkzaam was voor de gemeente, is ingesloten en zal worden verhoord over de toedracht van het ongeval. De grasmaaier werd in beslag genomen en zal worden onderzocht.

Op het moment van het ongeval speelden er meerdere kinderen in de omgeving. Voor hen werd opvang en slachtofferhulp geregeld. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

To Top