112Vandaag

België

Naakte gewonde vrachtwagenchauffeur opgepakt crash met truck

Bierbeek – Op de Tiensesteenweg in Lovenjoel, een deelgemeente van Bierbeek in België, heeft een vrachtwagenchauffeur een gigantische ravage aangericht nadat hij met zijn vrachtwagen minstens vijf voertuigen had aangereden.

De bestuurder van de vrachtwagen vluchtte naakt weg, maar werd later zwaargewond opgepakt in een nabijgelegen veld. De Poolse man werd met de politiehelikopter, die mee naar hem kwam helpen zoeken, zwaargewond naar het ziekenhuis gevoerd melden Belgische media.

Volgens de politie vielen er buiten de bestuurder nog negen lichtgewonden, maar niemand zou in levensgevaar verkeren. Ook een bus van vervoersmaatschappij De Lijn werd aangereden. Daarin vielen vier gewonden

Mogelijks zat er ook nog een passagier in de vrachtwagen van de naakte chauffeur, maar dat is nog onduidelijk.

To Top