112Vandaag

Limburg

Elektriciteitsuitval in flatgebouw als gevolg van aanrijding

politiewagen met spoed

Heerlen – Als gevolg van een aanrijding tussen een personenauto met een elektriciteitskast op de Pastoorskuilenweg is de stroomvoorziening in nabij gelegen flatgebouw vanmiddag uitgevallen.

Rond 12.50 uur vond de aanrijding plaats waarbij geen gewonden zijn gevallen, maar wel schade aan de elektriciteitskast ontstaat die aanleiding was voor de uitval van de elektriciteit. De hulpdiensten hebben de liften het flatgebouw gecontroleerd op inzittenden, hierbij is niemand aangetroffen.

Herstelwerkzaamheden
Monteurs van netbeheerder Enexis zijn ingeschakeld om een reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan de elektriciteitsnetwerk ter plaatse. Naar verwachting zitten de huishoudens in het veertien verdiepingen tellende flatgebouw nog uren zonder elektriciteit.

To Top