112Vandaag

Noord-Holland

Man met steekwonden aangetroffen in Amsterdam

Amsterdam – In de nacht van zondag op maandag omstreeks kwart voor drie startte de politie een onderzoek naar een steekincident in Amsterdam. Het slachtoffer werd gevonden op de Groesbeekdreef in Amsterdam-Zuidoost. Het slachtoffer werd gevonden op een parkeerplaats.

De trauma-arts en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plekke naar het parkeerterrein langs de Groesbeekdreef. Het slachtoffer is met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Zijn medische toestand is nog niet duidelijk.

Het onderzoek beperkt zich niet tot de parkeerplaats alleen. Vermoedelijk heeft het slachtoffer elders de steekwonden opgelopen en is vervolgens hier de auto uitgegooid. Getuigen die omstreeks kwart voor drie verdachte omstandigheden hebben waargenomen worden verzocht zich te melden.

To Top