112Vandaag

Provincies

Beroving van bejaarde vrouw

Agent met politiejas

Amersfoort – Op zaterdag 16 juni vond op het Piccolopad een beroving plaats. De politie doet onderzoek naar de roof en roept getuigen op te reageren.

Rond 11.20 uur fietste het 79-jarige slachtoffer over de Homerusstraat in de richting van het Piccolopad. Ter hoogte van het Klarinetpad werd zij tot stoppen gedwongen door de verdachte die zijn fiets dwars op de rijbaan voor het slachtoffer had gezet. Hij pakte haar handtas af en ging er direct vandoor in de richting van het winkelcentrum Emiclaer.

Signalement verdachte
De verdachte voldeed aan het volgende signalement:

Man, tussen 17 en 20 jaar oud, smal van postuur en ongeveer 1.60 meter lang, getint uiterlijk en donker haar. Hij droeg vermoedelijk een blauwe jas.
Oproep getuigen
De politie komt graag in contact met getuigen van de beroving of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. U kunt bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kun u informatie delen via het Meldformulier op Politie.nl.

To Top