112Vandaag

Provincies

Moeder en dochter Rotterdam overleden door noodlottig ongeval

Moeder en dochter Rotterdam overleden door noodlottig ongeval

Rotterdam – De politie heeft het onderzoek naar het overlijden van twee bewoonsters van de Tagoreplaats te Rotterdam, afgerond. Uit onderzoek van de Forensische Opsporing, een arts en de afdeling opsporing is gebleken dat de oorzaak van het overlijden van moeder en dochter een dramatische samenloop van omstandigheden kent.

De moeder is vermoedelijk kort geleden in de woning onwel geworden of gevallen en kwam daarbij te overlijden. Haar dochter was vanwege haar handicap niet in staat om hulp in te schakelen of voor zichzelf te zorgen en overleed zeer korte tijd later.

Zondagavond heeft de politie, na een melding van een bezorgd familielid, minutieus onderzoek verricht om meer helderheid te krijgen in wat zich heeft afgespeeld in de woning. De familie van de bewoonsters is inmiddels over de onderzoeksuitkomsten ingelicht.

To Top