112Vandaag

Noord-Brabant

Aangehouden verdachte bommelding Den Bosch in vrijheid gesteld

‘s-Hertogenbosch – De man die donderdagavond werd aangehouden, nadat hij in een trein gezegd zou hebben dat hij een bom bij zich had, wordt op korte termijn in vrijheid gesteld. Er wordt nog bekeken of de man zich voor de rechter moet verantwoorden. De man is in verwarde toestand en wordt daarom gedwongen opgenomen in het zorgkader.

Melding
Donderdag rond 19.30 uur werd door een alerte getuige gemeld dat een onbekende man in een trein had gezegd een bom bij zich te hebben. Door ons werden direct maatregelen genomen. Bij een dergelijke melding nemen wij geen enkel risico. De man werd even later aangehouden en een uitgebreid onderzoek opgestart. De spullen die de man bij zich had zijn onderzocht en daaruit zijn geen aanwijzingen naar voren gekomen dat de man daadwerkelijk van plan was een bom tot ontploffing te brengen.

Melden verdacht gedrag

Door de alerte getuige die contact met ons opnam konden wij snel in actie komen en de nodige maatregelen nemen. Bent u zelf getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Neem dan direct contact met ons op via 112.

To Top