112Vandaag

Noord-Brabant

Arrestaties in onderzoek naar drugshandel in Oss

afzetting pd

Oss – In een onderzoek naar de handel in harddrugs hield de politie dinsdag en woensdag drie mannen aan.

Eerder dit jaar kwam bij de recherche informatie binnen dat het drietal zich bezig zou houden met de handel in drugs. Daarop startte een onderzoek en dat leidde dinsdag tot de arrestatie van een 28-jarige en een 25-jarige man uit Oss. Een 31-jarige man uit die plaats meldde zich woensdagochtend op verzoek van de politie op het bureau in ’s-Hertogenbosch, waar hij is aangehouden.

Vuurwapen
Na de eerste twee aanhoudingen doorzocht de politie drie woningen in Oss en in Berghem. Daarbij werd een handelshoeveelheid wiet gevonden. Op een adres in Oss vonden agenten een vuurwapen met munitie.

De drie zitten vast voor verder onderzoek en worden verhoord.

To Top