112Vandaag

Noord-Brabant

Drie mannen aangehouden voor schietpartij in Roosendaal

Politie auto met zwaailichten

Roosendaal – Maandagmiddag vond op de kruising van de Van Coothlaan en de Bredaseweg een schietincident plaats.

Het operationeel centrum van de politie kreeg rond 14.10 uur een melding dat er enkele keren was geschoten. Diverse politie-eenheden gingen met spoed naar deze locatie. Er werden geen gewonden aangetroffen. Een 35-jarige man meldde zich bij de politie en deed aangifte van het incident. Vermoedelijk ligt de oorzaak in de relationele sfeer.

Politieonderzoek
Tijdens de zoektocht naar de schutters werd ook een politiehelikopter ingezet. De omgeving van de Van Coothlaan/Bredaseweg werd afgezet. Er werd een sporenonderzoek ingesteld, waarbij enkele hulzen werden aangetroffen. Ook werden meerdere getuigen verhoord. In de buurt van de Laan van Henegouwen en aan de Sophiastraat werd twee auto’s aangetroffen, die mogelijk met het incident te maken heeft. Deze zijn in beslag genomen en door een takelbedrijf weggesleept.

Aanhoudingen
De politie heeft maandagmiddag in Roosendaal drie mannen aangehouden, vanwege hun vermoedelijke betrokkenheid bij het incident. Het gaat om twee inwoners uit Roosendaal (22 en 23 jaar) en een 30-jarige man uit Bergen op Zoom. Zij zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Weet u meer over het schietincident?
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top