112Vandaag

Gelderland

UPDATE: Groot ongeluk met vrachtwagens op A12 bij Arnhem, weg dicht tot 20.00 uur

Ongeval A12

Arnhem – Bij knooppunt Waterberg op de A12 is een groot verkeersongeluk gebeurd tussen meerdere vrachtwagens. De weg is compleet geblokkeerd, waardoor het verkeer in de omgeving volledig vastloopt. De weg is vermoedelijk tot 20.00 uur dicht schrijft De Gelderlander.

Wat er precies is gebeurd, is nog niet helder. Volgens onbevestigde informatie is een vrachtwagen tegen de vangrail in de middenberm gereden. Hulpdiensten rukken onder meer uit met een traumahelikopter.

De rijbaan richting Duitsland is tot 20.00 uur vanavond afgesloten, meldt een woordvoerder van Rijkswaterstaat. De wegbeheerder adviseert om te rijden via de A15, A15 en A325. In de richting van Utrecht is nog een rijbaan open.

To Top