112Vandaag

Noord-Brabant

Drie jonge mannen aangehouden na vechtpartij

Politiewagen met spoed

Tilburg – Agenten hebben in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 juni 2018 rond 02.45 uur in de Willem II-straat drie jonge mannen aangehouden. Het gaat om Tilburgers van 17, 19 en 26 jaar oud.

De mannen hebben eerder die nacht, rond 02.15 uur, op het Pieter Vreedeplein ruzie gehad met een 35-jarige man uit Hengelo. Omdat beide partijen een ander verhaal over het ontstaan van de ruzie hadden en onduidelijk was wie wat had gedaan, hebben agenten alle betrokkenen weggestuurd.

Later is het Tilburgse drietal vermoedelijk verhaal gaan halen bij de man uit Hengelo. Bij de politie kwam namelijk een melding binnen dat een aantal jongens een deur van een hotel aan de Spoorlaan probeerde in te trappen. Toen agenten ter plaatse kwamen, probeerden de verdachten er nog vandoor te gaan, maar konden even later worden aangehouden. Ze zijn in de cel gezet en worden zondag verhoord.

To Top