112Vandaag

Noord-Brabant

Dode aangetroffen in woning in Den Bosch, technische recherche doet onderzoek

Den Bosch – In een woning van een flat aan de Copernicuslaan in Den Bosch is woensdagmiddag een lichaam aangetroffen.

Het lichaam werd rond half vier aangetroffen in een van de woningen van het flat gebouw.

De brandweer werd ingeschakeld om een meting te verrichten op schadelijke stoffen die zich mogelijk in de woning zouden kunnen bevinden, het is niet bekend of er schadelijke stoffen in de woning aanwezig waren.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak. Voor het flatgebouw staan enkele politieauto’s, ook is de Technische Recherche ter plaatsten om in de woning om onderzoek te doen naar de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Het is niet bekend of het gaat om een man of een vrouw.

To Top