112Vandaag

Noord-Brabant

Man aangehouden na schietpartij in Den Bosch

Schietpartij Den Bosch

Den Bosch – Vanmiddag is er een 46-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor een schietincident vorige week op de Trompet.

Zondagavond 6 mei meldden meerdere buurtbewoners bij de politie dat er mogelijk geschoten zou zijn op de Trompet. Wij troffen daar niemand aan, maar startten direct een onderzoek. Uit dit onderzoek waarbij wij meerdere getuigen spraken, bleek dat er vermoedelijk geschoten was. Het was alleen niet bekend wie er bij betrokken waren en waarom er geschoten zou zijn.

Na onderzoek kwam een 46-jarige man uit Den Bosch als verdachte naar voren. De verdachte heeft zich vandaag bij de politie op afspraak gemeld en het vermoedelijke gebruikte wapen is in beslag genomen. De Bosschenaar zit nu vast voor verder onderzoek

To Top