112Vandaag

Noord-Brabant

Twee gewapende straatroven in Breda

Politiewagen

Breda – Een straatroof vond plaats op de Delpratsingel op zondagavond 13 mei, een poging straatroof vond even later plaats op de Tolbrugstraat. De politie onderzoekt beide zaken en een mogelijk verband tussen beide.

Een jonge man (19) werd onder bedreiging van een mes beroofd toen hij rond 23.45 uur in het centrum van Breda op het fietspad van de Delpratsingel reed. Twee daders in een kleine grijze auto stopten net voor hem. De bijrijder bedreigde hem met een mes. De jongeman gaf onder meer zijn telefoon af. Daarna reden de straatrovers weg. Even daarna kreeg de politiemeldkamer een melding dat op de kruising Tolbrugstraat, Haagdijk een vrouw was belaagd door een man met een mes. Toen een getuige naar de man riep, ging deze er vandoor. De politie onderzoekt of beide zaken met elkaar te maken hebben.

To Top