112Vandaag

Noord-Brabant

Plafond Zeeman komt naar beneden door lekkende hennepkwekerij bovenbuurman

Zeeman

Kaatsheuvel – Een hennepkwekerij boven de Zeeman aan de Hoofdstraat in Kaatsheuvel heeft de complete winkelvloer onder water gezet. Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met de watertoevoer van de plantage. Delen van het plafond zijn naar beneden gekomen. De schade voor het bedrijf loopt in de duizenden euro’s.

In de woning boven de Zeeman zat een hennepkwekerij en daar was een lekkage ontstaan. Zo kwam de politie de kweker op het spoor. Gevolg? Duizenden euro’s schade voor de ondergelegen winkel. In de bovenwoning vond de politie zo’n 300 planten. Die zijn direct afgevoerd en samen met alle kweekmaterialen vernietigd.

Er zijn nog geen mensen aan gehouden in verband met de zaak. De burgemeester van Loon op Zand bekijkt de mogelijkheden om de woning te sluiten.

Zeeman

Foto: Politie

To Top